×

2. juni 2016

Testshow til VANDMAND SOLOTUR EFTERÅR 2016

 

Mit navn er Simon Kvamm og i år er jeg gået solo. Jeg har i 2016 søsat min lille énmands-jolle, som jeg kan sejle i når jeg ikke sejler med tankskibet Nephew eller katamaranen De Eneste To.


Soloformatet er det rum, hvor jeg for første gang blander de genrer jeg har bevæget mig i: musik, komik, lommefilosofi. Og det var en kæmpe fornøjelse da jeg i januar smagte, hvordan det virker på den lille Testing Testing Tour.


Til efteråret stævner jollen ud på det store togt: VANDMAND SOLOTOUR 2016. Det glæder jeg mig helt enormt til. Jeg føler mig decideret sulten på at optræde med de nye sange, jeg netop har færdiggjort og indspillet.


Men jeg kan sgu ikke rigtig vente! Faktisk er jeg så sulten at jeg er nødt til at komme ud og røre ved et par scener på denne side af sommer, hvis jeg skal kunne ligge nogenlunde roligt på liggestolen i sommerferien.


Så jeg har ganske spontant fået det arrangeret således, at jeg kommer forbi Fredericia 2. juni sammen med Ham Fra Aalborg og Ham Fra Silkeborg på henholdsvis guitar og percussion.

 

Det kunne være svært hyggeligt, hvis der også sad nogle publikummer, så det ikke kun var selve scenen vi kunne røre!

 

Grüss Gott

Simon

Facebook lige nu

Besøg vores FB side

 Besøg EventC's Facebook side her:

EventC på Facebook

Sponsorer