fbpx
×

Oplev Michael Falch i Fredericia på hans intime, akustiske soloturné.

 

I foråret 2019 tager Michael Falch igen ene mand på en af sine intime, akustiske soloturnéer. Og den 12. april kan han opleves i Eksercerhuset i Fredericia.


Den 61-årlige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen. Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, ‘Til grænsen’, og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018.


Efter en elektrisk festivalsommer 2018, der vil blive hans mest omfattende siden MALURT, varierer Falchen så igen sit udtryk i 2019 med en række af de solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.


En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat - Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.


Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

 

Hvornår: 12.04.2019

Koncertstart: kl. 20:00

Hvor: Eksercerhuset, Øster Voldgade 18, Fredericia

Koncerten er siddende.

Køb billet

Lige nu på Facebook

Besøg vores FB side

 Besøg EventC's Facebook side her:

EventC på Facebook

Sponsorer