fbpx
×

UDSOLGT! Queen Machines lover et brag af et show på Fredericia Teater.

 

Fredag den 22. februar 2019 på Fredericia Teater kan I igen opleve Queen Machine gå på scenen med et helt nyt show, der musikalsk og visuelt er fornyet, forbedret og forstærket for at give publikum en endnu mere storslået koncertoplevelse - En episk koncert helt i Queens ånd.

 

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af Queen-hits virker uendelig lang, og mange sange er selvskrevne på enhver sætliste til et Queen-show. Alligevel har Queen Machine formået at skabe deres eget univers omkring Queens musik. Et univers, hvor der er plads til at overraske og forny tilgangen til showet - med stor kærlighed og respekt for originalen.

 

Queen Machine har mere succes end nogensinde. Publikum over hele landet strømmer til bandets koncerter for at lade sig rive med af Queens musikalske univers, men også for at høre netop Queen Machine, som er et hold mesterlige musikere med storesyngende Bjarke Baisner i front. Han er uden sammenligning Danmarks, måske endda Nordeuropas, bedste bud på Freddie Mercury.

 

Hvornår: 22.02.2019

Koncertstart: kl. 20:00 - døre og bar kl. 19:00

Hvor: Fredericia Teater, thansen salen

 

Unummererede ståpladser på gulvet og unummererede siddepladser på balkon.

 

Handicappladser købes direkte via Fredericia Teaters billetkontor.
udsolgt

Lige nu på Facebook

Besøg vores FB side

 Besøg EventC's Facebook side her:

EventC på Facebook

Sponsorer