fbpx
×

Giv hele familien en eksklusiv VIP-oplevelse med Sky Seats i thansen arena.


Flying Kids begejstrer alle og nu får du muligheden for at opleve dem fra de allerbedste pladser i thansen arena.

Inden showet med Flying Superkids serveres sliders, sodavand, øl og vin i ADP Loungen, du kan høre direktøren for Flying Superkids fortælle om succesen og måske er dine børn heldige at vinde en af de fine Flying Superkids præmier. I pausen er der ligeledes fri sodavand, øl og vin.

 

Glæd dig til 2-timers hæsblæsende underholdning med højtflyvende spring og smittende livsglæde. Flying Superkids rykker ind i thansen Arena med en kæmpe lysproduktion, og omdanner den til en fuld udrustet "arena", der giver en kanon oplevelse af "superbørnene". 

 

Overalt vækker de unge scenekunstnere begejstring hos unge som gamle, store som små med deres toptunede show – et hæsblæsende mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og fantastiske spring.


De to timers optræden indeholder alt fra fantastiske hulahop- og sjippenumre til utrolige balanceevner og trippel-saltoer – alt sammen udført af børn og unge I alderen 7-20 år.

 

Superbørnene elsker at optræde, og det kan virkelig ses på dem, når de står på scenen. Deres livsglæde er smittende, og kombineret med deres imponerende kunnen får publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.

Læs mere om FLYING SUPERKIDS

 

Dato: 15. april 2019
Arrangementet starter kl. 16.30.
Indgang ad trappen op til ADP Loungen
Show kl. 18:00

Anbefales ikke til børn under 3 år. 

KØB BILLET

Lige nu på Facebook

Besøg vores FB side

 Besøg EventC's Facebook side her:

EventC på Facebook

Sponsorer