fbpx
×

EventC er et professionelt eventbureau, som brænder for at lave uforglemmelige events. Vi samarbejder med erhvervslivet i Lillebæltsområdet omkring partnerskaber. Men vi skræddersyer gerne jeres næste firmaevent - uanset hvor i Danmark det skal afholdes.

 

EVENTS I LILLEBÆLTSOMRÅDET

Siden 2010 har vi arrangeret et væld af events. Lige fra små intimkoncerter, foredrag, stand-up og store koncerter med op til 6.000 gæster. Uanset størrelsen er venue og kvalitet altid højt prioriteret for at sikre jer en uforglemmelig oplevelse.

 

BTB-OPGAVER

EventC er et full-service eventbureau. Det vil sige, I kun behøver at handle et sted. Vi klarer både de praktiske og kommunikative opgaver og skaber professionelle events. Uanset om det er jeres firmafest, julefrokost, jubilæumsfest, kick-off-arrangement, effektiv teambuilding eller noget helt andet, så gør vi jeres idé til virkelighed.

 

HVORFOR VÆLGE OS?
Når I vælger EventC, møder I engagerede medarbejdere med højt humør, masser af god energi, kreative ideer – og ikke mindst en brændende lyst til at lave de bedste events!

 

Kontakt os for yderligere info.

Lige nu på Facebook

Besøg vores FB side

 Besøg EventC's Facebook side her:

EventC på Facebook

Sponsorer